Moški so se emancipirali in oblikovali svoj lasten stil.
Glede na trenutne družbene trende se podoba in vloga moškega močno spreminja. Tudi sodobni moški je danes v vlogi uspešnega menedžerja, športnika, moža in očeta. Vloge se med seboj dopolnjujejo.
Tako hiter način življenja, nepravilna prehrana, stres...narekujejo tudi moškemu negovanje in sproščanje. Ker se moška koža razlikuje od ženske, zahteva edinstven pristop. Že s pogostim britjem izgublja vlago in maščobe. Poleg tega lojnice v moški koži delujejo drugače – moški spolni hormoni (androgeni) vplivajo na presnovo maščob. Zato so zelo pogoste težave s  nečistočami, na drugi strani pa z suho kožo in vnetji ob samih dlakah.
V kozmetičnem salonu Lavanda nudimo moškim posebno specialno nego obraza, kot tudi hrbta in seveda sočasno svetovanje za nego doma in pravilno izbiro negovalnih izdelkov.
Pri negi tako v salonu, kot tudi doma je pomembna uporaba  izdelkov, ki kožo pomirjajo, vlažijo in uravnajo izsušeno razdraženo kožo. Kombinacija  ustreznih učinkovin kožo napnejo in omilijo videz gub, pomirijo poškodovano in razdraženo kožo po britju.

osnovna nega obraza z globinskim čiščenjem 60,00€
depilacija pod pazduho 22,00€
čiščenje hrbta 40,00€
depilacija hrbta 35,00€
depilacija hrbta - delno 26,00€
depilacija prsi in trebuh 45,00€
depilacija prsi ali trebuha 26,00€
depilacija nog 35,00€
 
 

 

 

p

 

 

 

p

 

 

 

 

DOMOV | O NAS | PONUDBA | SVETOVANJE | KONTAKT

Tel: 01/518 14 16
GSM: 041/634 071

Copyright © 2011 KOZMETIKA LAVANDA
Avtor: MPlab.si

 

Cookie Consent