pedikura diabetičnega stopala 36,00€
nega z lakiranjem 41,00€

Diabetično stopalo zajema prav posebno skrb in nego. Ne glede ali se oseba zdravi z dieto, tabletami ali pa injicira inzulin se težave na nogah ob nepravilni in neustrezni negi lahko pojavijo čez noč.
Diabetes pogosto spremlja NEUROPATIJA ali odsotnost čutenja. Tako se lahko npr. pod otiščancem ali keratozo pojavi globinska razjeda ali ulcus, ki se nemalokrat ognoji, inficira in lahko doseže kost in sklepe. Rezultat je lahko huda infekcija.
Diabetik z neuropatijo ne čuti, ne čuti tudi bolečine zato je nega diabetičnega stopala oz. redni pregled obvezen enkrat mesečno.

Drug zelo pogost spremljevalec  diabetesa oz. sladkorne bolezni je ISHEMIJA oz. okvara ožilja. To pomeni, da je motena cirkulacija krvi in s tem preskrba s kisikom.
Diabetično stopalo zahteva posebno obravnavo, redne preglede in seveda veliko strokovnega znanja. V kozmetičnem salonu Lanvanda zadostimo vsem zahtevam. Imamo veliko strokovnega znanja in delovnih izkušenj. Smo natančni, vsaka stranka je obravnavana individualno, tako s strani pregleda, svetovanja, sam postopek pedikure pa je narejen s sterilnimi instrumenti.

Kot višja medicinska sestra in mojstrica kozmetične nege ter dolgoletna učiteljica praktičnega pouka na srednji kozmetični šoli ter seveda z velikim lastnim čutom odgovornosti vam zagotavljam izvedbo pedikure in drugih storitev na najvišjem nivoju. Pomagali smo že mnogim in želimo pomagati tudi vam, vašim nogam, vašim stopalom.

 

 
 

 

 

p

 

 

p

 

 

 

 

p

 

DOMOV | O NAS | PONUDBA | SVETOVANJE | KONTAKT

Tel: 01/518 14 16
GSM: 041/634 071

Copyright © 2011 KOZMETIKA LAVANDA
Avtor: MPlab.si

 

Cookie Consent